Contactgegevens
Telefoon Hamofa Metal
+32 11 92 29 40
E-mail Hamofa Metal
info@hamofa-metal.be
Talen
Hamofa Metal in het Nederlands Hamofa Metal in het Engels Hamofa Metal in het Frans Hamofa Metal in het Duits

Prototyping Een prototype van Hamofa Metal Machining helpt alle vragen beantwoorden.

Prototyping

gereedschap maken
Home
>
Diensten
>
Prototyping
Nieuwe gereedschappen, onderdelen of machines? Laat niets aan het toeval over! Na de engineering en de ontwikkelingsfase is testen nodig.
Werkt het product foutloos? Wat zijn verbeterpunten? Een prototype van Hamofa Metal Machining helpt alle vragen beantwoorden.

de voordelen van prototyping

Een prototype is het eerste exemplaar van een nieuw product. Daarmee kunnen we onder andere de werking, de kracht, de uitstraling en de samenstelling van de diverse onderdelen testen.
We analyseren de sterktes en zwaktes en evalueren samen met de klant het ontwerp. Met al die gegevens krijgen we een perfect inzicht in de prestaties en kunnen we het product verder ontwikkelen.

Infrastructuur, kennis en materialen

We hebben jarenlange expertise met prototyping voor diverse sectoren. Verder beschikken we over alle nodige infrastructuur en kennis voor het effectief realiseren van een idee tot een hoogwaardig prototype.
Dat is bij voorkeur van hetzelfde materiaal als het eindproduct zodat er optimaal getest kan worden. Bij Hamofa Metal Machining kunnen we uit diverse opties telkens het meest geschikte metaal kiezen.

Optimale begeleiding

Vanaf de start van je project biedt Hamofa Metal Machining technische ondersteuning op maat aan. In huis hebben we alle nodige faciliteiten voor de ontwikkeling, engineering, prototyping, testing en productie van je product.
We begeleiden je bij het tot stand komen van je idee, het ontwerp, de keuze van de juiste materiaalsoort en het maken van het prototype, en adviseren je bij het verdere verloop van het productieproces. Alles staat in het teken van een optimale werking en productie van de klant.
Graag extra info over onze prototyping?

Ontdek ook onze andere diensten

Metalen onderdelen ontwerpen
Distributie

Design

Ontwerpen van metalen onderdelen, gereedschappen en machines. Lees meer
Gereedschap machining
Gereedschap

Gereedschap

Fijnmechanische machinegereedschappen en opspan- en kalibratiegereedschappen. Lees meer
Reverse engineering door Hamofa Metal Machining
Warehouse

Reverse engineering

Produceren van een nieuw stuk dat volledig identiek is aan het origineel. Lees meer