Contactgegevens
Telefoon Hamofa Metal
+32 11 92 29 40
E-mail Hamofa Metal
info@hamofa-metal.be
Talen
Hamofa Metal in het Nederlands Hamofa Metal in het Engels Hamofa Metal in het Frans Hamofa Metal in het Duits

een werkplaats vol diverse machines

Onze machines staan klaarvoor uw project

Hamofa Metal Machining beschikt over een uitgebreid hoogtechnologisch machinepark. CNC-frezen en -draaien, plaatbewerking, snijden, lassen, … Voor elke soort metaalbewerking hebben we de geschikte machines en de juiste technologie in huis.

Draaien

Wij hebben een divers park moderne draaimachines van uiteenlopende configuraties en afmetingen. Daarmee kunnen we ook voor grote lengtes tot 3 meter en een diameter van 1 meter werken.
Zo beschikken we over de nieuwe combinatiemachine CLX450TC, die tegelijk een draaibank en een freesbank is. Verder leveren we met onze CTX510 en CTX310 machines voorzien van aangedreven gereedschappen zeer professioneel draaiwerk.

DMG Mori

CLX 450 TC

Maximum werkstuk diameter: 400mm
Maximum werkstuk lengte: 1100mm
Maximum buis diameter: 65mm
X: 750mm Y: 200mm Z: 1100mm

CLX 450 TC

CTX 510 ECO

CTX 310 ECO

Boehringer Teach-IN

Weiler Convetioneel

GDW Teach-IN

Weiler Teach-IN

Frezen

Hamofa Metal Machining heeft een divers park freesmachines, zodat we verschillende onderdelen kunnen maken en van kleine tot zeer grote en complexe onderdelen kunnen bewerken.
Zo hebben we twee 5-assige simultaanmachine simultaanmachines gekoppeld aan een robot wat ons toelaat in de nachtelijke uren automatisch te produceren.

DMG

DMU 50

Assen: 5
Tafel afmetingen: 700mm x 750mm
X: 500mm Y: 400mm Z: 450mm

DMG DMU 50

DMG DMU 80p

DMG DMC 1450V

DMG DMU 65 monoblock

DMG DMU 100T

DMG DMF 250

HERMLE U630T

AUERBACH FBE

Slijpen

Bij Hamofa Metal Machining beschikken we over verschillende vlak- en rondslijpbanken om diverse producten op de perfecte eindmaat te kunnen produceren. Met ons totaalpakket zijn we in staat om zeer nauwkeurige afwerkingen of toleranties te bekomen. Zo kunnen we met ons slijpwerk tot op 0.002 mm precies afwerken. Een primeur is onze G+H rondslijpmachine waarmee we uit center kunnen slijpen.

G+H

Rondslijpmachine

Assen: 4
Maximum diameter: 480mm
X: 1500mm

G+H Rondslijpmachine

Kellenberger rondslijpmachine

Favretto CNC Vlakslijpmachine

Okamoto vlakslijpmachine

Hauser S40 CO Slijpbank

EDM

Hamofa Metal Machining is ook specialist in het zeer nauwkeurig versnijden van metalen onderdelen door elektro-erosie. Deze werkmethode staat ook bekend onder de naam EDM (Electrical Discharge Machining) of Spark Machining. Het maakt het om vormgevingen die niet via de normale verspaningsmethoden kunnen aangebracht worden te realiseren. Dit in alle componenten zoals bijvoorbeeld metalen, legeringen of hardmetalen te verkrijgen en met nauwkeurigheden tot op een micron, ongeacht hun hardheid.

Makino

DUO 64

Assen: 3
Werkstuk: 1070mm x 855mm x 411mm
Tafel afmetingen: 910mm x 660mm
X: 525mm Y: 400mm Z: 450mm

Makino DUO 64

Makino DUO 64

CNC Ingersoll 500

Diversen

In ons atelier hebben we nog diverse andere machines om onze werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren zoals meettafels, een graveermachine, een boormachine en zaagmachines.

Everising

560HA

Type: zaagmachine
Y: 615mm Z: 560mm

Everising 560HA

Everising 260HB

Donau DR32

Wenzel X-cite

Lasergraveermachine

Alle ruimte vooruw project

Hamofa Metal Machining beschikt over een goed uitgeruste, moderne en multifunctionele werkhal waar we alle ruimte en infrastructuur hebben om zowel kleine als grote en heel uitdagende projecten kwaliteitsvol te realiseren.
Van halffabrikaten tot afgewerkte producten, van een kleine en eenvoudige opdracht tot grote uitdagende projecten: Hamofa Metal Machining biedt het gepaste antwoord. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en onze expertise hebben we alle skills en uitrusting om jouw project deskundig te realiseren.
Daag ons uit met uw project
Boek uw transport online