Contactgegevens
Telefoon Hamofa Metal
+32 11 92 29 40
E-mail Hamofa Metal
info@hamofa-metal.be
Talen
Hamofa Metal in het Nederlands Hamofa Metal in het Engels Hamofa Metal in het Frans Hamofa Metal in het Duits

Metaalbewerking vooralle sectoren

Wereldwijd actief indiverse sectoren.

Al meer dan 30 jaar is Hamofa Metal Machining een echte metaalspecialist. We beheersen diverse disciplines van hoogkwalitatieve metaalbewerking en zijn zo een sterke, ervaren en betrouwbare partner voor klanten uit diverse sectoren.
Dankzij onze innovatieve visie, topservice en uitgebreide technische knowhow zijn we met onze diensten thuis in zeer uiteenlopende markten en disciplines.
Ferro en non-Ferro materialen

Automotive

Hamofa Metal Machining vervaardigt specifieke onderdelen voor de automobielsector. Hoofdzakelijk ontwikkelen we daarvoor prototype-onderdelen en -gereedschappen, die dan in een later stadium in het productieproces ingezet kunnen worden. Deze op maat gemaakte delen beantwoorden perfect aan de hoogst opgelegde technische specificaties en de strengste kwaliteitseisen.
prototyping

Voedingssector

De voedingsindustrie heeft met Hamofa Metal Machining al lange tijd een geschikte en betrouwbare partner. Dankzij onze ruime expertise produceren we ook hoogstaande fijnmetalen onderdelen geschikt voor voedingsproducten. We kunnen diverse materiaalsoorten bewerken volgens de strengste klantenspecificaties.
onderdelen design

Machinebouw

Hamofa Metal Machining is de ‘perfect match’ voor op maat gemaakte machineonderdelen, maar ook machinebouw is bij ons in ervaren handen. We maken machines die onze klanten sneller, beter en efficiënter doen werken. Een acuut probleem? We helpen je verder met wisselstukken om het snel op te lossen, en ontwerpen, produceren en installeren oplossingen volledig op maat. Daarnaast kan ons engineeringteam doelgericht je productieprocessen helpen ondersteunen en optimaliseren.
reverse engineering

Energiesector

Bedrijven uit de niet-hernieuwbare en hernieuwbare energiesectoren – zoals bijvoorbeeld biogas- en windenergiecentrales – werken steeds innovatiever en zoeken vaak verfijnde oplossingen, prototypes en specifieke, precisiegemaakte onderdelen. Onder meer aan de hand van reverse engineering kunnen we bijdragen aan de optimalisatie van de producten.
CNC draaiwerken

Offshore en petrochemie

Hamofa Metal Machining is een belangrijke partner voor offshore en petrochemische bedrijven. Ons machinepark en onze producten voldoen aan de extreme kwaliteitseisen in deze sectoren. Dankzij de hoge nauwkeurigheidsgraad en de expertise waarmee we verschillende materiaalsoorten bewerken, kunnen we de meest ingewikkelde prototypes en onderdelen leveren.
Gereedschappen op maat

Motorsport

De motorsport is voor Hamofa Metal Machining een zeer bekend terrein. Door de jaren heen ontwikkelden we hiervoor diverse onderdelen en prototypes die hun weg vonden naar vele internationale racecircuits. Omwille van de voorgeschreven veiligheidsnormen en de extreme omstandigheden ligt de nauwkeurigheids- en betrouwbaarheidsgraad van ieder eindproduct zeer hoog.
Draai en frees combinatie

Defensie

Machines en voertuigen van Defensie moeten aan extreme temperaturen en verschillende stof- en weersomstandigheden weerstand bieden. Onderhoud en optimalisatie van de bestaande uitrusting spelen een cruciale rol. Hamofa Metal Machining beschikt over een NACE-nummer en is een erkende partner om aan Defensie gepaste oplossingen te kunnen leveren.

Vertel ons over uw project

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Wil je graag een vrijblijvende offerte? We geven je graag advies op maat.
Contacteer Hamofa Metal
+32 11 92 29 40
Contacteer Hamofa Metal
info@hamofa-metal.be
Contacteer Hamofa Metal